Möt Fellows: Cicci Nord FIEP

Vi är glada över att kunna presentera dig för vår Fellow, Cicci Nord FIEP. Cicci har varit aktiv i den svenska anställningsbarhetssektorn i 18 år i ett brett spektrum av roller inklusive coach, föreläsare, kvalitetschef och VD.

Sedan 2022 är hon Partner på Accelerera din framtid AB som arbetar med långtidsarbetslösa på uppdrag av arbetsförmedlingen och utbildar aktörer inom branschen och deras ledare i olika chefsbefattningar.

Innan denna roll var Cicci Business Manager på A-Karriär i 3 år. Cicci har en magisterexamen i neuropsykologi med inriktning mot motivation och var med och startade det akademiska programmet, Psykologisk Coach, på Högskolan i Skövde. De senaste 15 åren har hon utbildat coacher enligt den coachningsmodell hon tagit fram som bygger på motivation.

På tal om sitt nya Fellowship säger Cicci: ”Att kunna dela kunskap i olika former av nätverk är ovärderligt. Min egen kunskap har lite värde om jag inte kan formulera den och det är alltid lärorikt att lära av andras visdom och erfarenheter. Förutom allt fantastiskt arbete vi kan göra tillsammans i IEP för vår sektor, är det utbytet av expertis som jag ser mest fram emot.”