IEP Sverige Månadens medlem juli 2024: Cicci Nord FIEP

Vi är glada att kunna meddela att Cicci Nord FIEP är IEP Sweden Member of the Month för juni 2024! Cicci har varit verksam inom den svenska anställningsbarhetssektorn i 18 år i ett brett spektrum av roller inklusive coach, föreläsare, kvalitetschef och VD.

Cicci nominerades av IEP-teamet av följande anledning:

“Cicci har varit aktivt engagerade i IEP sedan Accelerera din framtid blev medlem. Cicci erbjuder hennes mångårig erfarenhet och hjälper till med ett stort erfarenhetsutbyte inom IEP Sverige. Det är roligt att jobba med Cicci, som är humoristisk, lösningsfokuserad och en stor inspirationskälla. Cicci och hennes arbetspartner var också några av de svenska medlemmar som deltog i årets Summit i London med stort engagemang.

Cicci sa att hon var smickrad över att få så fantastiska nyheter.

Cicci är sedan 2022 partner i Accelerate din framtid AB som arbetar med långtidsarbetslösa från Arbetsförmedlingen och utbildar aktörer i sektorn och deras ledare på olika chefspositioner.

Dessförinnan var Cicci Business Manager på A-Career (A-Karriär) i 3 år. Cicci har en magisterexamen i neuropsykologi med inriktning mot motivation och var med och startade det akademiska programmet, Psykologisk Coach, på Högskolan i Skövde. De senaste 15 åren har hon utbildat coacher enligt den coachingmodell hon utvecklat som bygger på motivation.

Utmärkelsen Månadens medlem uppmärksammar IEP-medlemmar som har presterat på ett exceptionellt sätt genom att exemplifiera enastående service genom sitt arbete och uppvisa en positiv och stödjande attityd som går utöver det vanliga. Detta inkluderar tjänster för deltagare, teammedlemmar eller kollegor. Nomineringar läggs fram av IEP-teamet.

Håll utkik efter mer information om evenemanget och vår nästa IEP Sweden Member of the Month!