IEP och APM utökar partnerskapet efter framgångsrik inlärningspilot

Vi är glada att kunna meddela att IEP utökar sitt samarbete med APM i Australien. Efter framgången med pilotprogrammet IEP Employability Essentials, där 120 utövare deltog i pilotprojektet, kommer APM nu att rulla ut IEP-inlärning till deras medarbetare inom arbetsmarknadssektorn i Australien.

Under de senaste sex månaderna har pilotprogrammet visat kraften i IEP:s specialistinlärning för yrkesverksamma inom arbetsmarknadssektorn, genom att få positiv feedback från studenter och deras inlärnings- och utvecklingsteam, som syftar till att förbättra professionella standarder och förmågor för alla utövare inom anställbarhetssektorn.

James Muller, General Manager for Compliance, Assurance & Development på APM noterade:

“Efter vår framgångsrika pilot kommer vi nu att utöka lärandet och medlemskapet till över 2000 teammedlemmar på APM. Med utgångspunkt i alla fantastiska lärande- och utvecklingsmöjligheter som vi redan har på plats ser vi att detta partnerskap med IEP stöder oss att bygga ännu bredare kompetenser baserade på global forskning och data och vi är verkligen glada över att ansluta oss till våra kollegor på Ingeus i Storbritannien för att få största möjliga nytta av vårt partnerskap med IEP.”

Scott Parkin FIEP, IEP Group CEO, kommenterade:

“Vi är glada över att fördjupa vårt partnerskap med APM, en av de största leverantörerna av anställningsbarhetstjänster i Australien, och detta följer på ett framgångsrikt, långsiktigt förhållande med Ingeus i Storbritannien. Framgången med pilotprojektet Employability Essentials är ett bevis på effektiviteten hos våra skräddarsydda utbildningsprogram och APM:s engagemang för att investera i deras arbetsstyrka till förmån för deltagarna de stödjer. Genom att utvidga denna inlärningsmöjlighet till hela APM:s medarbetare på över 2000 utövare, är vi övertygade om att det kommer att främja ännu större professionell tillväxt. Förutom Employability Essentials Learning Program kommer APM också att ha möjlighet till ytterligare IEP-inlärning, inklusive vår över 50 Employability Support, AI for Employability och Mental for Employability Programs.”

APM Australia är en ledande leverantör av tjänster till arbetssökande, arbetsgivare, personer med funktionshinder och organisationer över hela Australien. De erbjuder en rad program och lösningar inom sysselsättning, hälsa, funktionshinder, mental hälsa, välbefinnande, träning och lärande. Med fokus på att leverera positiva resultat för individer och samhällen, är APM engagerade i att göra verklig skillnad genom innovativa och effektiva lösningar.

Denna utvidgning av vårt partnerskap markerar ett avgörande ögonblick i vårt pågående uppdrag att stödja anställbarhetsproffs överallt i deras utveckling och säkerställa att de är utrustade med de nödvändiga färdigheterna och kunskaperna för att utmärka sig i sina roller. Genom att samarbeta med APM tar vi ett betydande steg framåt i vårt gemensamma mål att förbättra anställningsbarhetstjänsterna i den australiensiska sektorn.

Vi ser fram emot att se den fortsatta framgången för detta samarbete och den positiva inverkan det kommer att ha på APM-teamet. Tillsammans är vi fast beslutna att driva på excellens och göra en meningsfull skillnad i livet för yrkesverksamma inom anställningsbarhet och de samhällen de tjänar.

För mer information om IEP-inlärningsprogrammen besök vår webbplats på myiep.com.au eller kontakta vårt supportteam på learning-aus@iemployability.org