IEP Yearbook 2023: Berättelser från sektorn – Karina Burley AIEP

Sektorn för anställningsbarhet är en fantastisk plats att arbeta på, och vi är glada att kunna föra dessa inspirerande berättelser till våra medlemmar och den bredare sektorn för att berätta om det fantastiska arbete som yrkesverksamma inom anställbarhet gör dag ut och dag in. Den här samlingen av inspirerande berättelser kartlägger anställningsbarhetsproffs anmärkningsvärda prestationer och läranderesor sedan starten av IEP 2012.

Här är ett inspirerande årsboksinlägg från…

Karina Burley AIEP | Sysselsättningsrådgivare, Maximus UK

Vad gjorde du för 12 år sedan?

Jag gick på gymnasiet!

Vad gör du nu?

Jag är sysselsättningsrådgivare på Maximus UK. Jag jobbar på Arbets- och hälsoprogrammet. Vi fokuserar på att ge människor möjlighet att utvecklas och hjälpa människor i arbete, oavsett om de har en funktionsnedsättning, hälsotillstånd, brottsregister eller bara har varit utan arbete ett tag.

Vad har du lärt dig på vägen?

Alla förtjänar en chans. Vissa människor behöver bara rätt tillfälle att visa dig de fantastiska saker de kan göra. Det viktigaste jag försöker göra är att ta mig tid och visa vänlighet för de otroliga människorna jag mött i mitt liv, även om det ibland inte är lätt eller helt okomplicerat.